fredag 7 november 2014

141107 -valparna 7 veckor idag

Grattis på 7-veckorsdagen! Det har vi firat med falukorv!

Nya färdigheter är bland annat att kunna gå upp och nerför trappan, gnaga på snickerier och att ta sig upp i soffan vilket en av de lyckades med.

7 veckor med valpar går otroligt fort och om en vecka börjar de redan att flytta härifrån. De har fantastiska personligheter all fem, sover gott på nätterna och leker på dagarna. Är så nöjd med den här kullen, sunda, trevliga och snygga valpar och både Billy och Frankie har sina testiklar på rätt plats.

Billy - har varit störst hela tiden. En nöjd kille som alltid är glad och med på noterna. Älskar att busa och ligga i knät.
Frankie - en alert kille som har koll på vad de andra håller på med och är ledare av morgonkören. Gillar att vara nära och busar lika gärna med barnen som med sina syskon.
Zelda - den förstfödda som har varit minst hela tiden. En pigg tjej som inte är rädd att gå sin egen väg eller att stå på sig mot de andra. En speciell tjej med en speciell blick.
Emma - busig och vaken som nyfiket testar nya saker och gärna drar igång dragkamp med favoritleksakerna. Sitter ofta och tittar på vad vi och de andra gör.
Zilla - lugn och nöjd hela tiden. Äter gott, sover gott och gillar lika mycket att leka och utforska som att sitta i knät och mysa.

Emma och Zelda
Frankie


Zelda och Emma
Nessie och Frankie

Zilla

Zelda
 


Emma
Frankie och Zilla




Falukorv! Frankie, Zelda och Zilla
Vätskepaus. Billy, Emma och Zilla


Zilla, Zelda och Emma

Zilla, Zelda och Emma
Emma


Zelda och Emma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar