torsdag 18 december 2014

141218 - Vaccination

Nu så är valparna vaccinerade för andra gången. Det gick alldeles utmärkt. Yngste sonen Erik var hemma så jag fick hjälp med valparna till veterinären. Bilresan gick bra, det tar 15 minuter, lite gnäll var det och Emma dreglade lite. Väl framme gick de i koppel och de fick se både andra hundar och långtradare. Mycket fascinerande, tyckte de :-) Ingen märkte av när de fick sprutan eftersom de fick vara på golvet och Erik distraherade med godis.  Och så passade vi på att väga dem: Billy 7.1, Emma 7.0 och Frankie 7,4 kg. Fortfarande en jämn kull :-)

Efter veterinären besökte vi Tumba Hund och Katt. Där fanns det mycket roligt! Erik och jag försökte handla, men till slut gav vi upp och satte dem i bilen. Det var omöjligt med tre nyfikna valpar som ville nosa på allt... Sen in igen och köpte ett par säckar foder och såklart julkappar till hundarna.

Senare på dagen svullnade Billy upp runt ögonen, vilket gick tillbaka efter några timmar. Skulle tro att det var en allergisk reaktion mot vaccinet.

Erik och våra sociala valpar :-)

Emma, Billy och Frankie


Run Frankie Run!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar